Dansdag tijdens Meester en juffendag 30 juni a.s.

18-06-2017
Op 30 juni a.s. hebben wee een meester en juffendag. Deze dag gaan we samen een dansvoorstelling maken. En om 14.00 uur mag u deze voorstelling komen bekijken.
Iedereen is van harte welkom!

Hieronder stelt Eliette zich aan ons voor:

Mijn naam is EliŽtte van der Heijden. Ik heb mijn opleiding tot dansdocente gevolgd aan de Hoge Scholen voor de Kunsten in Arnhem. Jarenlang heb ik met veel plezier op dansscholen lesgegeven aan alle leeftijden en niveaus. Eveneens heb ik gewerkt als choreografe en als coŲrdinator van een dans docententeam.

In 2010 besloot ik voor mijzelf te gaan beginnen. De uitdaging om kinderen en volwassenen dansles te geven voor wie dit niet meteen vanzelfsprekend is, stimuleerde mij tot het ontwikkelen van een breed en gevarieerd aanbod. Een aanbod dat ik met liefde en veel plezier verzorg. De creativiteit in mij bruiste echter door en inmiddels heb ik mijzelf ontwikkeld tot cultureel ondernemer in verschillende kunstdisciplines.

Plezier staat in mijn lessen centraal. We voelen er ons fijn bij, en het bevordert onder andere de creativiteit in het bedenken van oplossingen en het creŽren van weer iets nieuws.


http://www.danswer.nl/