Opening van het nieuwe schooljaar. door wethouder Seesing

19-08-2017
Maandag 21 augustus was het weer zo ver! De schooldeuren van IKC De Garve gingen weer open voor het nieuwe schooljaar! Na 6 lange weken van spelen, uitslapen, op vakantie gaan en logeren, begon de school weer!
Op De Garve in Wichmond gaf wethouder Seesing onder grote belangstelling van ouders het startsein. In verband met de actie Woensdag Waterdag van de Vordens basisscholen overhandigde hij symbolisch aan de oudste en jongste leerling een bidon! De kinderen drinken het komende schooljaar op woensdag water in verband met het Project Gezonde Leefstijl!
Bij een gezonde leefstijl hoort ook bewegen. Onder leiding van Eva Schuurman werd al springend en dansend door kinderen, leerkrachten en de wethouder het jaar geopend.
Vervolgens kreeg het IKC De Garve van Dorpsbelang Vierakker/ Wichmond een cheque van 500,000 als bijdrage voor de verdere inrichting van het schoolplein.
Daarna was het eindelijk zover dat de popelende kinderen met aanwezige ouders de school konden betreden! Het nieuwe schooljaar is begonnen!